Modtag info

Gå ikke glip af information omkring den næste Spejder5kamp, bl.a. hvornår der åbnes for tilmelding.
Udfyld navn og email og tryk på "Tilmeld"

Vi planlægger altid stort og altid lidt større for hver gang vi afholder Spejder5kamp. Derfor inviterer vi alle interesserede til at hjælpe os med at gennemføre Spejder5kamp og give spejderne en vild oplevelse.

Vær opmærksom på, at vi forventer, at du som hjælper deltager under hele løbet.

Der vil være hjælpermøde fredag aften, hvor det forventes, at du som hjælper deltager. Her vil der være information omkring weekenden og alle får at vide, hvor de skal hjælpe til på løbet og hvem de skal have yderligere information af.

Som hjælper på Spejder5kamp kan du sættes til arbejdsopgaver eller til at stå på post. Pionererne klarer planlægningen og instruerer i, hvordan posterne eller disciplinerne kommer til at forløbe.

Det forventes, at du som hjælper kender løbets regler, så du kan guide spejderne.

Hjælpere, der har deltagende spejdere, skal være særligt opmærksomme på, at det er Spejder5kamp, der har ansvaret for spejderne fra løbets start til slut. Det er derfor vigtigt, at alle beslutninger angående spejderne aftales med HQ, så vi har overblik over hver enkelt spejder på ethvert tidspunkt. Spejdere, der er faret vild, er trætte, eller som på anden måde kan have brug for støtte, skal derfor henvises til nødnummeret. Det vil bl.a. sige, at man som leder ikke henter sine spejdere eller på anden måde kører dem andre steder hen under arrangementet, uden at det på forhånd er aftalt med HQ. Derved kan løbsledelsen bevare overblikket og skabe en tryg ramme på Spejder5kamp.


Det koster 100 kr. at deltage som hjælper. Dette dækker mad i løbet af weekenden. Aflyser man mindre end en uge før arrangementet mister man retten til at få tilbagebetalt deltagergebyret.
Det skal tilføjes, at hvis hjælperne kun deltager noget af weekenden og derfor kun enkelte måltider, er det til "pioner priser" (morgenmad kr. 10, frokost kr. 20, aftensmad kr. 30)

Det plejer knagme at være hyggeligt og er en fantastisk mulighed for at udbygge netværk, så kom og vær med!

Disciplinerne

Fakta

Dato: 13. - 15. september 2019
Pris: kr. 250 pr. spejder
Max antal: 48 sjak

Kort

Kontakt

Email: spejder5kamp@gurredam.dk
Website: www.gurredam.dk

Spejdercentret Gurredam
Gurrevej 322
3000 Helsingør

Gurredam logo